Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä tiedostat ja hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Uberlucky - Tietosuojailmoitus

1 Johdanto

Uberlucky on sitoutunut kunnioittamaan ja suojaamaan yksityisyyttäsi ja antamiasi henkilökohtaisia tietojasi tietosuojasta voimassaolevien lakien ja asetusten mukaisesti.

Henkilökohtaisia tietojasi käsitellään tämän Tietosuojailmoituksen mukaisesti. Uberlucky saattaa saada tietoja minkä tahansa Uberlucky -nettisivuston kautta, ollessamme puhelinyhteydessä tai muilla tavoin.

Tämä tietosuojailmoitus tekee tiettäväksi miksi ja miten henkilökohtaisia tietoja kerätään ja miten ne suojataan. Niissä tapauksissa, joissa tietoja voidaan pitää arkaluontoisina, meillä on käytössämme lisätoimenpiteet suojellaksemme tietoja ja turvataksemme niiden luottamuksellisuuden.

Ole ystävällinen ja tutustu seuraavaan ilmoitukseen huolellisesti, jotta ymmärrät käytäntömme ja tapamme käsitellä henkilökohtaisia tietojasi.

2 Keitä me olemme?

Olemme FAMILYPOT B.V., Curacaoon perustettu yritys, jonka rekisteröintinumero on C 154188 (0) ja rekisteröity osoite Fransche Bloemweg 4, Willemstad, Curacao ja FifthStreet Tech Ltd, Kyprokselle rekisteröity yritys, jonka rekisteröity osoite on Voukourestiou, 25, Neptune House, 1st floor, Flat/Office 11, Zakaki, 3045, Limassol, Kypros. Familypot B.V. on kokonaan Fifthstreet Tech Ltd:n omistama tytäryhtiö, jossa viimeksi mainittu tarjoaa verkkosivuston toimintaan liittyviä hallinto-, maksu- sekä tukipalveluja. Familypot B.V.:hen ja FifthStreet Tech Ltd:iin viitataan sanoilla "Uberlucky", "me", "meidän" ja "meitä" aina tarvittaessa.

Familypot B.V. on verkkotunnuksen www.uberlucky.com (Sivusto) omistaja ja ylläpitäjä ja se toimii ’rekisterinpitäjänä’ sovellettavan tietosuojalainsäädännön ja -määräysten mukaisesti.

3 Mitä tietoja me keräämme

Seuraavan tyyppisiä tietoja saatetaan kerätä, kun käytät palvelujamme:

Tiedot, joita keräämme sinusta: Tiettyä tietoa kerätään automaattisesti kun käytät sivustoamme. Tämä tieto sisältää teknistä tietoa käyttämästäsi laitteista (kuten esimerkiksi malli, käyttöjärjestelmä, IP-osoite, selaintyyppi, mobiililaitteen tunnistin), kirjautumistieto, tietoliikennedata, online-selailutottumukset sekä muuta tietoa siitä miten olet vuorovaikutuksessa tuotteillamme.

Tiedot, joita annat meille: Rekisteröityessäsi annat meille henkilökohtaiset tietosi, joita ovat muun muassa etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sukupuoli, syntymäaika, sähköpostiosoite ja asuinmaa. Jatkossa saatamme myös pyytää sinulta lisätietoa ja asiakirjoja, kuten valokuvallinen henkilötodistus, pankkikortti, tiliote, varallisuuden lähde, todistus tulojen lähteestä, talouslasku ja muuta tarvittavaa tietoa jota meille saatat välittää. Keräämme tietoa kirjeenvaihdosta nettisivun kautta, sähköpostin kautta tai muilla tavoin (puhelinkeskusteluja saatetaan valvoa tai nauhoittaa - joko tarkistaaksemme että sääntöjämme on noudatettu, tai ratkaistaksemme esiintyneitä ongelmia, laadun tai palvelun parantamiseksi, koulutustarkoituksessa tai löytääksemme tai ehkäistäksemme petos- tai muuta rikoskäytöstä.)

Tiedot kolmansilta osapuolilta: Saatamme saada henkilötietoa sinusta myös toisten organisaatioiden kautta, kuten tunnistuspalveluita tarjoavien yritysten, luottotietoja tarjoavien tahojen ja petosten torjuntaan perehtyneiden yritysten dataa.

Julkiset tiedot: Pyrkimyksissämme edistää vastuullista pelaamista arvioimme asiakkaidemme taloudellista tilannetta pelata, ja ehkäisemme ettei tuotteitamme ja palvelujamme käytetä laittomiin tarkoituksiin. Tarkkailemme sellaisten tilien aktiivisuutta, joilla saattaa ilmetä riskejä, missä yhteydessä saatamme tarkistaa tietoja julkisista lähteistä kuten esimerkiksi sosiaalisen median sivut, kiinteistöomistusta koskevat tiedot ja maksukyvyttömyysrekisterit. Vaikka tämä tieto on julkista olemme edelleen hyvin varovaisia yksityisyytesi suhteen ja tarkistamme näitä tietoja ainoastaan mikäli se on ehdottoman välttämätöntä.

4 Tiedonkeruun lähtökohdat

Uberlucky kerää, käsittelee ja säilyttää henkilökohtaista dataa seuraavista syistä:

• Kun se palvelusopimuksen täyttymisen vuoksi on välttämätöntä (haluamiesi palvelujen ja tuotteiden mahdollistamiseksi ja siten sopimuksemme täyttämiseksi, kuten esimerkiksi tilin rekisteröinnin tai vahvistamisen vuoksi ja hallinnollisista syistä. Säännöt&Ehdot jotka rekisteröinnin yhteydessä hyväksyt/olet hyväksynyt muodostavat sopimuksen ja palvelujen säännöt joita tarjoamme); "Palvelujen hallinnointia varten" sisältää salasanojen muistutuksia, palveluviestejä kuten nettisivun huoltotoimenpiteet, päivityksiä Yksityisyydensuoja ja Evästeet -käytäntöihin tai Käyttöehtoihin.

• Laillisuus- ja sääntelyvelvoitteidemme ja sitoumustemme noudattamiseksi, mukaan lukien vastuullinen pelaaminen ja rahanpesusäännökset. Saattaa olla, että meitä vaaditaan käyttämään ja säilyttämään henkilötietoja kuten lääketieteellisiä tietoja, minkä tahansa epäilyttävän käytöksen, petollisen toiminnan, rikoksen, ongelmapelaamisen tai muun mahdollisen riskin estämiseksi, havaitsemiseksi tai tutkimiseksi;

Alla on suuntaa antavasti listattu tilanteista jolloin henkilötietoja saatetaan juridisista tai sääntöjen mukaisista syistä kerätä tai käyttää:

• Pelaajan ohjaaminen oikean maan sivustolle lisenssimme ehtojen mukaisesti;
• Palvelujamme tarjotaan ainoastaan oikeutetuille henkilöille;
• Jotta voidaan seuloa pelaajia petostentorjuntaohjelmistojen varalta
• Kaikenlaisen rikollisen toiminnan torjumiseksi, löytämiseksi ja asian ajamiseksi
• Henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ja rahalähteen löytämiseksi minkä tahansa maksutapahtuman yhteydessä;

• Tuotteidemme ja palvelujemme suoramarkkinointiin ja tapahtumiin liittyvää yhteydenpitoa varten eri alustoilla, kuten sähköposti, puhelu, tekstiviesti, push-viesti tai muu soveltuva tapa. Rekisteröintisi yhteydessä sinulta tiedustellaan haluatko vastaanottaa markkinointiviestintää. Näin ollen pyydämme suostumuksesi rekisteröityessäsi. Voit tehdä valinnan että et vastaanota suoramainontaa lainkaan. Voit myös valita mistä lähteestä suoramainontaa haluat vastaanottaa. Näitä asetuksia on mahdollista milloin tahansa myös muuttaa kirjautuessasi omalle pelitilillesi tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen, joko sähköpostilla tai live-chatissa. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteesee [email protected] tietosuojasta vastaavalle henkilölle.

• Mistä tahansa tarvittavasta laillisesta syystä. Siinä tapauksessa henkilötietosi kuitenkin turvataan eikä niitä käytetä millään epäoikeidenmukaisella tavalla. Henkilötietoja ei käsitellä siten että se loukkaisi henkilön oikeuksia, vapautta tai loukkaisi henkilöä (kuten sinä) millään tavalla. Jotta voidaan määrittää voidaanko tietojasi tällä pohjalla käsitellä harkitsemme useita tekijöitä kuten mitkä ovat kohtuulliset odotuksesi tietojen käsittelylle, tietojen luonne ja käsittelyn vaikutus sinuun.

Tällaisessa tapauksessa saattaa olla mahdollista pyynnöstäsi saada raportti arviosta joka on tehty ainoastaan laillisuusperustein. Sinulla on myös oikeus vastustaa menettelyä, joka ei tosin ole välttämättä absoluuttinen oikeus.

Tietoja käsitellään laillisin perustein seuraavista syistä:

• Tuotteidemme ja palvelujemme käyttö viedään henkilötasolle - tarjotaksemme räätälöidympää asiakaspalvelua (esimerkiksi pelaajahistoriaa tuotesuosituksissa); Mikäli et halua vastaanottaa personoituja palveluita voit poistaa asetuksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen [email protected].

• Parantaaksemme tuotteitamme ja palvelujamme - analysointi ja tutkimustarkoituksissa kuten tilastolliset ja trendianalyysit analysoidaksemme suosikkituotteet ja palvelut sekä parantaaksemme niitä;

• Yhteydenpito sinuun: Kyselyihin, tiedusteluihin ja valituksiin vastaaminen, ohjaaminen vastuullisen pelaamisen asiantuntijoille sekä yleisesti toimet pelaajakokemuksen parantamiseksi. Lokien käyttö toistuvien ohjelmisto-ongelmien ratkomiseksi, samoin yhteydenpitoon kampanjoista tai kilpailuista joita olet valinnut.

• Pelikokemuksesi turvaamiseksi entisestään - verkon turvallisuusnäkökohdat ovat meille pelintarjoajana hyvin keskeinen asia kuten asiakkaiden verkkoyhteyksien jatkuva turvaaminen.

Niissä tapauksissa, joissa tietoja voidaan pitää arkaluontoisina, käsittelemme niitä ainoastaan jos:
• Olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi
• Se on välttämätöntä velvoitteidemme hoitamisen ja erityisten oikeuksiemme tai lainsäädännön kannalta (työttömyys, sosiaaliturva, sosiaalisen suojelun laki);
• Liittyen henkilödataan jonka olet tehnyt julkiseksi;
• Oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, noudattamiseksi tai puolustamiseksi
• yleisen edun, EU:n tai osakkuusvaltion lain mukaista

Mikäli et toimita meille jotakin tiettyä henkilötietoa, saattaa se aiheuttaa ettemme kykene tarjoamaan sinulle tuotteitamme tai palvelujamme.

5 Evästeet

Evästeet ovat ratkaisevan tärkeitä tiettyjen sivustojemme osien toiminnallisuuden ja turvallisuuden säilyttämisessä. Me käytämme niitä myös tehdäksemme sivuistamme nopeammat, helpommat ja personoidummat juuri sinulle.

Tämän johdosta evästeet keräävät joitain henkilökohtaisia tietoja sinusta, kun käyt verkkosivustoillamme. Voit valita hyväksytkö vai hylkäätkö tietyntyyppiset evästeet ja hallinnoida tätä ominaisuutta oman laitteesi selaimen asetuksissa. Teemme tämän tiettäväksi näyttämällä oman evästeilmoituksemme kun vierailet sivustollamme.

Ole hyvä ja tutustu evästekäytäntöömme saadaksesi lisätietoa.

6 Missä tilanteissa luovutamme henkilökohtaisia tietojasi?

Joissain tilanteissa Uberlucky jakaa tietojasi kolmannen osapuolen kanssa. Pienentääksemme tiettyjä riskejä, suoritamme tarkistuksia varmistaaksemme, että yritykset joiden kanssa työskentelemme, antavat tiedoillesi saman suojan ja huolellisen käsittelyn minkä mekin tarjoamme. Sekä Uberlucky että ko. yritykset ovat velvoitettuja käsittelemään tietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja toteuttamaan velvoitteemme sopimuksellisilla toimenpiteillä.

Seuraavissa tilanteissa luovutamme tietoja kolmannelle osapuolelle:

• Sinun informoimisesi tärkeistä muutoksista tai ominaisuuksien kehityksistä ja tuotteiden sekä kyseisten palveluiden kohdalla tapahtuvista toimenpiteistä.
• Jos sääntelyelin on meidät määrännyt tekemään niin.
• Saatamme ohjeistaa ja valtuuttaa pelaajan rahoituslaitoksen ilmoittamaan sääntelyelimen vaatimaa tietoa tilin haltijan tiliä kunnioittaen.
• Kun tarkoituksena on vakiinnuttaa, toimeenpanna tai puolustaa meidän laillisia oikeuksiamme.
• Petosten tutkinta- ja valvontatarkoituksessa tapauksissa, joissa Uberluckylla on hyväksyttävä aihe epäillä pelitilillä tapahtuvia väärinkäytöksiä.henkilöllisyyden todentamispalvelut.
• Henkilöllisyyden tarkastusvirastojen kanssa;
• Palveluntarjoajat joiden palvelut tukevat omiamme, kuten rahalaitokset tai kokonaisuudet jotka tukevat maksupalvelujamme
• Kolmannen osapuolen kokonaisuudet joiden kautta tulet asiakkaaksi
• Ulkopuolisille tilintarkastajille jotka riippumattomina auditoivat yritystämme pelintarjoajia sitovien erityisten lakien ja sääntöjen noudattamisessa.

7 Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Voidaksemme tarjota sinulle palveluitamme, sinulta keräämämme henkilötiedot voidaan siirtää, tallentaa tai käsitellä ETA:n ulkopuolella sijaitsevassa kohteessa. Tällaisissa tapauksissa Uberluckyn on pidettävä yllä kaikki asianmukaiset suojatoimet varmistaakseen, että kyseiset henkilötiedot suojataan samoilla standardeilla kuin mitä tehtäisiin ETA-alueella.

Sitoudumme varmistamaan, että henkilötietojasi siirrettäessä ETA:n ulkopuolelle käytämme asianmukaisia ja varmoja sopimusvalvontatoimenpiteitä, jotka suojaavat oikeuksiasi ja henkilökohtaisia tietojasi.

8 Tietojen säilyttäminen

Säilytämme tietojasi vain niin pitkään kun se on kohtuullisen tarpeellista suorittaaksemme yllämainitut toimenpiteet ja hoitaaksemme tyydyttävästi lailliset velvoitteemme. Kun lopetat palveluidemme käytön, me tavallisesti säilytämme henkilökohtaiset tietosi vielä jonkin aikaa.

Tiettyjä tietoja säilytetään 10 vuotta palvelun käytön lopetettuasi.

9 Oikeutesi ja omat valintasi tietojesi suhteen

Henkilökohtaiset tietosi ovat sinun tietojasi ja sinulla on useita oikeuksia, joita voit toteuttaa. Nimittäin:

Oikeus saada tietoa: Sinulla on oikeus tietää mitä tietoa sinusta on kerätty ja käytössä.

Oikeus omiin tietoihisi: Sinulla on oikeus pyytää ote henkilökohtaisista tiedoistasi, joita meillä sinusta on. Kyseessä on henkilötietolain mukainen omien tietojen tarkastuspyyntö. Jos haluat tehdä pyynnön, ole ystävällinen ja ota yhteyttä asiakastukeen tai tietosuojavirkailijaan (DPO): [email protected].

Oikeus tulla unohdetuksi: Joissain tapauksissa voit pyytää meitä poistamaan hallussamme olevat henkilökohtaiset tietosi. On huomattava, että tämä ei vapauta meitä muiden lakien mukaisista säilytysoikeuksista. Voit pyytää tulla unohdetuksi, kun:
• Tieto ei ole enää tarpeen suhteessa siihen tarkoitukseen, mihin se on alun perin kerätty (kuten on selitetty yksityisyystiedotteessamme)
• Olet aiemmin antanut suostumuksesi tietojesi käyttöön, mutta päättänyt vetäytyä siitä ja me emme pysty oikeuttamaan säilytystä muulla tietosuojalaissa olevalla klausuulilla.
• Käsittelemme tietoja perustelluista eduistamme ja emme voi osoittaa ylivoimaisia perusteltuja syitä jatkaa tietojen käsittelyä;
• Meillä ei ole tietosuojalain mukaista laillista perustetta käsitellä tietoja
• Data tulee poistaa lain vaatimassa tarkoituksessa

Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Sinulla on oikeus saada itsellesi henkilökohtaiset tietosi, jotka olet meille toimittanut–yleisesti käytössä olevassa koneellisesti luettavissa olevassa muodossa. Tämän johdosta voit vastaanottaa ja uudelleen käyttää tietojasi omiin tarkoituksiisi erilaisten palveluiden yhteydessä.

Oikeus tietojen oikaisuun: Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä pyytääksesi tiedon korjausta ja oikaisua ylläpitämistämme virheellisistä tai epätäydellisistä henkilötiedoistasi.

Oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä: Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käyttöä tietyissä olosuhteissa.

Oikeus kieltää henkilötietojen käsittely: Tietynlaisen tilanteen perusteella voit kieltää henkilökohtaisten tietojesi käsittelyn, toisin sanoen sinulla on oikeus kieltää tietojesi käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin (mukaan lukien profilointi); henkilötietojen käsittely joka liittyy tieteelliseen ja historialliseen tutkimukseen tai tilastotarkoituksiin.

Oikeus peruuttaa suostumus: Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käytöstä myynti- ja markkinointitarkoituksiin milloin tahansa ottamalla yhteys asiakaspalveluun tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Oikeus olla olematta Automatisoidun prosessoinnin kohteena: Käytämme joskus järjestelmiä, joiden avulla teemme henkilötietoihisi perustuvia automatisoituja päätöksiä. Nämä automatisoidut päätökset voivat vaikuttaa tuotteisiin, palveluihin, palveluiden käyttöoikeuteen tai muihin toimintoihin, joita tarjoamme sinulle nyt ja tulevaisuudessa. Sinulla on oikeus vastustaa automatisoinnin perusteella tehtyjä päätöksiä, ja sen sijaan pyytää oikean ihmisen väliintuloa ja päätöksen tekoa, jos koet, että asiasta aiheutuu sinulle laillisia huolia. Tämä pätee myös henkilötietoihin, joita käytetään suoramarkkinointitarkoituksiin (profilointi mukaan lukien).

Tätä oikeutta ei sovelleta, jos
• käsittely on tarpeellista meidän välisen sopimuksen toiminnalle
• se on lain valvonnan alla.

10 Tietosuoja

Käsittelemme tietojasi erittäin huolellisesti ja tiukasti. Olemme sitoutuneita suojelemaan meille antamiasi henkilötietoja. Teemme kaikki kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että kaikkia sivustojemme kautta kerättyjä tietoja käsitellään turvallisesti ja tämän käytännön, tiukkojen tietosuojastandardien ja ISO27001 -periaatteiden mukaisesti.

11 Ota yhteyttä

Jos tarvitset lisätietoa henkilökohtaisista tiedoistasi tai siitä, miten käytämme niitä, älä epäröi ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme (DPO) lähettämällä sähköpostia suoraan osoitteeseen [email protected]. Huomaathan, että kaikkiin tietosuojavastaavalle lähetettyihin kysymyksiin vastataan vain virka-aikana.

12 Valitukset

Mikäli haluat tehdä valituksen siitä miten henkilötiteojasi käsittelemme, ole ystävällinen ja ota yhteyttä meihin sähköpostitse tutkiaksemme asian, osoitteeseen [email protected].

Mikäli et ole tyytyväinen vastaukseemme tai emme käsittele henkilökohtaisia tietojasi mielestäsi lain mukaisella tavalla, voit jättää valituksen asiasta johtavalle tietosuojaviranomaiselle - the Office of the Information and Data Protection Commissioner (IDPC) – tai kansalliselle tietosuojavaltuutetulle.

13 Tietosuojakäytännön muutokset

Uberlucky varaa oikeuden tarkistaa, lisätä tai muokata tätä asiakirjaa ajoittain. Ole ystävällinen ja tarkista se aika ajoin päivitysten tai muutosten varalta.

Mikäli tietosuojailmoitukseen tehdään aineellisia muutoksia, mukaan lukien muutokset millä tavalla käytämme henkilötietojasi, saat niistä ilmoituksen ennen kuin muutokset astuvat voimaan. Tämä ennakkoilmoitus antaa sinulle sopivan harkinta-ajan ymmärtää mistä muutoksissa on kyse ennen kuin ne astuvat voimaan, ja aikaa päättää haluatko hyväksyä nämä muutokset. Mikäli et halua hyväksyä muutoksia tietosuojailmoitukseemme, tai muutoin et hyväksy muutoksia aikarajan sisällä, saattaa olla ettemme enää jatkossa pysty sinulle tarjoamaan tuotteitamme ja palvelujamme tai osaa niistä.

Tämä menettelytapa päivitettiin viimeksi 16. heinäkuuta vuonna 2021.

Tätä verkkosivustoa ylläpitää Familypot B.V., Curacaoon rekisteröity yritys, jonka rekisteröintinumero on 154188 ja rekisteröity osoite Fransche Bloemweg 4, Willemstad, Curacao ja FifthStreet Tech Ltd, yritys joka on rekisteröity Kyprokselle ja sen rekisteröity osoite on Voukourestiou, 25, Neptune House, 1st floor, Flat/Office 11, Zakaki, 3045, Limassol, Kypros. Familypot B.V. on kokonaan Fifthstreet Tech Ltd:n omistama tytäryhtiö, jossa viimeksi mainittu tarjoaa verkkosivuston toimintaan liittyviä hallinto-, maksu- sekä tukipalveluja.

Familypot B.V toimii seuraavalla lisenssillä, jonka on myöntänyt Antillephone #8048/JAZ.

Uhkapelaaminen voi johtaa riippuvuuteen. Pelaa vastuullisesti. www.gamblingtherapy.org & www.gamblersanonymous.org

© 2021 UBERLUCKY.COM. KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN.

Pelien & maksutapojen tuottajat

6.13.8